Literarni natečaj

 

PIŠEM O ANIMIRANEM FILMU

 

Organizator natečaja: 

Vzgojno-izobraževalni program animiranega filma Slon

Način sodelovanja:

V sklopu filma Hiša pravljic smo tokrat razpisali poseben natečaj, namenjen vsem mladim 10+ ustvarjalcem, ki jim pisanje ni tuje in svoja razmišlanja z veseljem prelijejo na list papirja. Vse zainteresirane vabimo, da na temo »Pišem o animiranem filmu« zapišejo nekaj stavkov.

Tukaj jim ponujamo priložnost, da z nami delijo svoja razmišlanja ter občutke, ki so se jim porodili ob ogledu animiranega filma, hkrati pa to poskušajo tudi povezati s svojim znanjem o animiranem filmu. Skratka otrokom dajemo prosto pot, da zapišejo karkoli v zvezi z ogledanim filmom ter samo tehniko animacije. Pisanja se lahko lotijo v šoli, pri pouku slovenskega jezika, v podaljšanem bivanju ali pa kar doma.

Literarna dela naj obsegajo med 500 in 1000 besed. Otroci pa naj jih pošljejo preko interneta na e-mail naslov slon@animateka.si. Zraven pa ne pozabite pripisati svojih podatkov: ime in priimek, naslov bivanja, pošto in telefonsko številko.

 

Pogoji sodelovanja:

V natečaju lahko sodelujejo vsi otroci stari 10 let in več. Prispevke z veseljem  prčakujemo do 31.08.2012

Prejeta literarna dela bo ocenjevala strokovna komisija. Najbolj ustvarjalne seveda čakajo tudi lepe, zanimive in bogate nagrade:  DVD Skrivnost iz Kellsa, knjige o stripu in animiranem filmu, flip booki in še in še... 

Razglasitev zmagovalcev bo 10.09.2012 na spletni strani Slon (http://slon.animateka.si/delavnice-animacije/).
©2018 Društvo za oživljanje zgodbe 2 koluta. XHTML, CSS. ©2010 Avtorji.

Kontakt:

info@animateka.si
Tel.: 05 99 71 747