Hiša pravljic - DVD

Film z zdravim odmerkom magičnega realizma, ekspresivno likovno zasnovo, s čustveno in učinkovito glasbo ter prepričljivo zgodbo o pomenu literarnih temeljev za iščočo se mladino daje videz in občutek izrazite pristnosti. Kot pravi avtor Dominique Monfery, naj bi film izražal občutke otroka, ki je navdušen nad napol resničnim in napol fantazijskim svetom. Ko je bila teta Eleonora živa, je njena zbirka Natana uvedla v polje fantazije; zdaj, ko je ni več, pa mu iste zgodbe želijo predstaviti resničnost.

Kot pravi avtor Dominique Monféry, naj bi film izražal občutke otroka, ki je navdušen nad napol resničnim in napol fantazijskim svetom. Ko je bila teta živa, je njena zbirka Natana uvedla v polje fantazije; zdaj, ko je ni več, pa mu iste zgodbe želijo predstaviti resničnost.

DVD poleg filma vsebuje še pedagoško gradivo za starše in učitelje, mnenja ustvarjalcev filma in pobarvanko za najmlajše.

DVD je izšel v založbi Društva za oživljanje zgodbe 2 koluta, za distribucijo po knjigarnah bo skrbelo podjetje Buča d.o.o.

Cena: 8,00 EUR. DVD lahko naročite TUKAJ.

Image
Image